Artist photo

O nama

ASAP je ekipa dobro poznatih zaljubljenika u elektronsku muziku koja godinama organizuje istoimene događaje u Pančevu. Nastala s idejom da se lokalnoj publici približi ono najbolje što Pančevo ima da ponudi, ASAP je prerastao u ozbiljan serijal žurki.

Sveže ideje i sve veći bukinzi, s željom da se osveži i osnaži klupska scena Pančeva, podigli su ovu priču na mnogo ozbiljniji nivo, pa su na ASAP žurkama do sada mogla da se čuju najperspektivnija imena elektronske muzike u Srbiji.

Naš grad ima bogatu klupsku tradiciju - što u pogledu žurki, što u pogledu izvođača i publike koja ih prati - a upravo tu tradiciju nastavljamo house, techno i progressive ASAP žurkama. Pridruži nam se!

  • ASAP istorija

  • Prva žurka u Apolu

    U maju 2014. ASAP je organizovao svoju prvu žurku u Apolu, uz line up dobro poznatih domaćih di-džejeva. Te noći za pultom su se smenili Rescobar, Sloba Jovanovic, Noisedock, Darko Lobor, Milos Vujovic i Ceda VHS.

  • Prvi gost i headliner ASAP organizacije

    Do oktobra 2016. na ASAP događajima nastupali su članovi organizacije, lokalni di-džejevi, producenti, entuzijasti i ljubitelji muzike. Prvi ASAP-ovi gosti bili su TKNO i Mark Myself, na ASAP Special Edition žurci koja je oborila sve rekorde posećenosti u Apolo dvorani.

  • Velika klupska sezona 2016/17.

    Naš najveći projekat do sada bila je klupska sezona 2016/17. godine, kada smo u saradnji sa Domom omladine Pančevo organizovali šest programa i lokalnoj publici predstavili različite stilove klupske elektronske muzike uz headlinere iz više gradova Srbije.


Sačuvaj datum i rezerviši kartu

Rezerviši kartu Karte se kupuju na ulazu