Izvođači

#techno

Miloš Vujović

Miloš Vujović je deo srpske underground scene elektronske muzike preko 15 godina. Njegova produkcija i miksevi mogu se okarakterisati kao rolling ili pumping techno. Od nastupa izdvaja svoj debi na Dance Areni Exit festivala, nastupe u Holandiji, Hrvatskoj, Makedoniji i drugim zemljama regiona. Tokom karijere sarađivao je sa brojnim internacionalnim imenima, od kojih su neki Cristian Varela, Jay Lumen, Luigi Madonna, Mladen Tomić i Markantonio, kao i sa svim poznatijim domaćim imenima. Član je tima okupljenog oko Tauten izdavačke kuće.

#progressive #techhouse #techno

Dymo

Različita iskustva s muzikom uticala su na odluku da se Dymo upusti u svet elektronske muzike, od roka koji je svirao njegov brat, sviranja akustične gitare u mladosti, do slušanja repa. Zato su mu danas setovi različiti: ritmični, puni progresivnih melodija, techno vožnje i zavodljivih vokala. Bio je član pančevačkog DJ dua Glasskeeperz od 2010 do 2016. U šest godina ove saradnje nastupio je na dva najveća festivala u regionu (Exit i Lovefest). Nastupao je na Serbia Dance Tuningu. Bio je rezident u poznatim beogradskim klubovima poput Sounda, Minta, Radionice, Minticha. Danas je član pančevačke DJ organizacije ASAP, domaćin mnogim domaćim DJ-jevima u poznatim lokalima u Pančevu – Štabu Pogon, Galaksiji, Vozu i Domu Omladine Pančevo.

#techno #progressive #house

Lobor D

Jedinstven zvuk koji domaći producent i di-džej Lobor D producira i pušta blend je old school i modernih progressive house motiva. Do sada, objavljivao je EP izdanja za Deep Life Records i Circles Digital Records, singlove za I AM DIFFERENT i remikse za Don’t Look Productions i Circles Digital Records. Kao rezident i promoter radi u pančevačkom klubu Štab Pogon od otvaranja 2012, od kada je sarađivao sa brojnim umetnicima iz Nemačke, Holandije, Francuske, Makedonije, Grčke, Bugarske, Srbije... Imena sa kojima je delio pult su Hernan Cattaneo, Nick Warren, Dexon, Danny Howels, Weska, Space Motion, TKNO, Andrew Meller, Paride Saraceni, Milos Vujovic, Ilija Djokovic, Veljko Jovic, Glaskeeperz, Bokee Kinetic Vibe...

#house #jackin

Rescobar

Milos Resanovic Rescobar pokazao je interesovanje za muziku od malih nogu. Poreklom iz Pančeva, ovaj di-džej radi pod funk, jazz, disco, soul i hip hop uticajima, od 2000. godine. Danas, član je Disko Zoo ekipe, poznate po svojim ludim žurkama. Osim Rescobara, u ovom timu okupljenom oko Disko Zoo etikete (čiji je vlasnik Gramophondzie), osim Rescobara ima mnogo talentovanih di-džejeva i producenata kao što su Manjane, Mark Funk, Copyshop Downtown i Wise D & Kobe. Poznat je po soulful deep jackin zvuku, mada pušta širok dijapazon kvalitetnog house zvuka. Nastupao je širom Južne Evrope, pored imena kao što su Gramophonedzie, Tommy Largo, DJ Mes, Sonny Fodera, Copyright, Soydan, Blacksoul i Combined.

#house #techno #funk

Sugarave

Pančevac Predrag Vujačić aka Sugarave di-džejingom se aktivno bavi od 2007 godine. Član je organizacije All Stars Alliance Pančevo i bivši član poznatog pančevačkog di-džej dua glasskeeperz. Tokom 6 godina rada pod glasskeeperz imenom nastupao je na dva velika regionalna festivala Exitu i Love Festu, kao i na festivalu Serbia Dance Tunning. Takođe, Imao je priliku da radi sa velikim brojem domaćih, uticajnih di-džejeva i producenata, po klubovima širom Srbije. U rodnom gradu ga često možete čuti u Vozu i klubu Štab Pogon. Bio je rezident poznatih beogradskih klubova Sound i Radionica. Trenutno je jedan od rezidenata kluba MINT. Pretežno je orjentisan ka tek hausu i tehnu, a muziku koju vrti karakterišu dobar gruv, snažni kikovi, interesantni vokali i primese haus i esid haus muzike.

#techhouse #house #techno

Sloba Jovanovic

Sloba Jovanović, jedan od najuticajnih lokalnih di-džejeva, na sceni je preko 20 godina i deo je ASAP organizacije od osnivanja. Pored di-džejinga, radio je posao muzičkog urednika na Radio Pančevu 92.1 Mhz do 2015, a od 2016. njegov muzički izbor možete slušati na omladinskom internet radiju Omnibusradio.net. Njegovi setovi su dinamični i melodični, od house-a do techno-a u raznim varijacija, ali sa naglaskom na funku. Pored muzike bavi se i video editingom.

#house #electro

Čeda VHS

Čeda VHS muzikom je počeo da se bavi kroz kolektiv VHS Sex Tapes koji je godinama u Pančevu organizovao istoimene žurke. U vreme kada je organizacija žurki postala čitava industrija, VHS Sex Tapes pokušao je da evocira romantičnu energiju muzike i party kulture kasnih 80-tih i početka 90-tih. Ponovo otkrivajući izgubljene muzičke dragulje, izbegavajući moderne šablone, oni su vodili publiku na putovanje stvarajući atmosferu koju možete doživeti samo na privatnim žurkama. Danas, Čeda je vlasnik bara i noćnog kluba Galaksija, kroz koji nastavlja da se bavi poslom promotera i di-džeja.

VJ Witness

Vj-ingom počinje da se bavi 2005, sa Marjanom Vrhovcem beleži brojne nastupe na gotovo svim događajima u Pančevu koji prate elektronsku muziku, a, tokom naredne godine, započinje svoju dugogodišnju karijeru sa bendom Iskaz. Od poznatijih imena elektronske muzike nastupao je sa stranim di-džejevima kao što su Marco Bailey, Evil Eddie Richards, Jay Lumen, Tom Hades, Virgin Helena, The Prototypes, Icicle, Lenzman, Disphonia, AMC, State of Mind, Mefjus,Dave Owen, Mindscape, L33, Jade, Hybrid Minds...

ASAP friends (saradnici)

Stage management

Jovana Arsenov

PR i social media manager

Dragana Joksimović

PR i social media manager

Davor Košutić

Web Design

Lenka Živković

Sačuvaj datum i rezerviši kartu

Rezerviši kartu Karte se kupuju na ulazu